Hoʻohui PlanetScale

Talk big database, solutions, and innovations for businesses.
Post Reply
asikurrahmanshuvo

Hoʻohui PlanetScale

Post by asikurrahmanshuvo »

"Ma ka ʻenehana ʻenehana ikaika o kēia lā, pono ka hoʻohui ʻana a me ka hana maʻamau no ka kūleʻa ʻoihana," wahi a Sarah Guthals, Luna Hoʻokele o DevRel ma Sentry. "Ma o ka hoʻomaka ʻana o Netlify's SDK, ʻo ka Sentry integration no Netlify e hiki ai i nā mea kūʻai aku ke nānā pono i ka hoʻohana ʻana o Netlify Functions a loaʻa nā ʻike piha i nā hewa i loko o kā lākou mau papahana Sentry, e hopena i kahi kaʻina debugging ʻoi aku ka maikaʻi. Ke ulu nei ka paʻakikī o ka pūnaewele a me ka hoʻomohala noiʻi, kaulana nā hana serverless no nā hana hou a lōʻihi paha. Hāʻawi maoli ka SDK i nā mea hoʻomohala me ka maikaʻi a me ka ʻike no ka hana ʻole o ka pūnaewele a me ka hana app me Sentry.

ʻO ka PlanetScale Integration me Netlify hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kāu ʻikepili helu kelepona hele hou moʻokāki PlanetScale i kahi pūnaewele Netlify, hoʻokaʻawale i nā lālā waihona i nā ʻano hoʻonohonoho like ʻole, a hoʻohana i kahi mea lawelawe API e hoʻokomo i kahi pilina i kāu kelepona ʻikepili.

"Ma ka ʻenehana ʻenehana wikiwiki i kēia lā, ʻo ka hoʻohui ʻana a me ka hana maʻamau he mea koʻikoʻi no nā ʻoihana e holomua," wahi a Nick Van Wiggeren, VP o Engineering. "Me ka hoʻomaka ʻana o Netlify's SDK, ua hana mākou i ka hoʻohui ʻana o PlanetScale no Netlify, e hāʻawi i ka mana o nā mea kūʻai aku e hoʻokau maʻalahi i nā polokalamu koʻikoʻi ʻikepili me ka hopohopo ʻole e pili ana i ke kumu kumu a i ʻole nā ​​​​pilikia me ka scalability data. ʻO ke kākoʻo hoʻohui wai a me ka hana me nā backend data e pili pono ana i nā mea hoʻohana e holo ana i nā polokalamu pūnaewele a me SaaS ma Netlify, a ʻo kēia hoʻohui hou me PlanetScale kahi hana mua i kēlā ala. Me nā kaʻina hana automated e alakaʻi i nā kahe hana ikaika a me ka ʻikepili scalable, e pōmaikaʻi nā mea hoʻohana mai kahi ʻike hoʻomohala ʻoi aku ka maikaʻi me ka PlanetScale a me Netlify.

Hoʻohui PolyScale
Me ka PolyScale Integration ma Netlify, hiki iā ʻoe ke hana i kahi huna PolyScale mai ka Netlify UI, e hoʻokō i nā nīnau e pili ana i kāu huna huna i loko o kāu mau hana serverless, a hoʻohana i nā snippet code i hana ʻia ma ka Netlify UI e hoʻomaka ai. Hiki ke hoʻohui ʻia kēia hoʻohui ʻana me kahi waihona ʻikepili Netlify Integration e hōʻemi i ka latency, e hoʻolōʻihi i ka hana heluhelu, a me ka hoʻonui ʻana.

Hoʻohui ʻoluʻolu
Hoʻohui i kāu pūnaewele Netlify me kahi kikowaena Contentful me ka hoʻohana ʻana i ka Contentful Integration e hoʻopololei i ke ala āu e hana ai me kāu CMS a me Netlify.

Nā Hoʻohui Kūlana
Hoʻohui ʻia nā mea hoʻohui kūhelu no Netlify Connect. Loaʻa nā mea hoʻohui kūhelu no Netlify Connect, akā ʻaʻole i kaupalena ʻia i:

Mea Hoʻohui Storyblok
Hoʻokumu ka Storyblok Connector i kahi hoʻohui maʻalahi no ka hui pū ʻana iā Storyblok a me Netlify Connect. Hoʻopili maʻalahi i kāu ʻike mai Storyblok i kāu papa ʻikepili Netlify Connect a komo koke i kāu ʻike āpau ma o kahi GraphQL API i hui pū ʻia.
Post Reply