Aloha E-Marketers, He Mea Hana Koʻikoʻi no ka Hoʻolaha ʻana

Telemarketing List provides accurate and updated contact numbers to reach potential customers. Drive more sales and engagement with our trusted telemarketing data solutions.
Post Reply
samiaseo222

Aloha E-Marketers, He Mea Hana Koʻikoʻi no ka Hoʻolaha ʻana

Post by samiaseo222 »

Aloha mai kākou a pau! I kēia lā, makemake au e hoʻomaka i kahi kūkākūkā e pili ana i kahi mea hana aʻu i ʻike ai he mea waiwai nui no ka hoʻolaha ʻana i kā mākou ʻoihana: ʻo SMS Caster E-Marketer. Ua hoʻohana au i kēia polokalamu no kekahi manawa i kēia manawa, a ua ʻike au i kona mana e kōkua ai i ka hoʻonui ʻana i kaʻu hiki aku i nā mea kūʻai aku ma o ka hoʻolaha ʻana ma o ka leka uila (SMS). He maʻalahi kona hoʻohana ʻana a he nui nā hiʻohiʻona e hoʻokō ai i nā pono o nā ʻoihana liʻiliʻi a nui hoʻi. Manaʻo wau he kumuhana kūpono kēia no kā mākou hui e kūkākūkā ai a kaʻana like i ko mākou ʻike.

He aha ka SMS Caster E-Marketer?

ʻO ka SMS Caster E-Marketer he polokalamu hoʻouna leka uila i hoʻolālā ʻia no ka hoʻolaha ʻana i nā huahana a me nā lawelawe. He mea hana ikaika e hiki ai iā ʻoe ke hoʻouna i nā leka uila he nui i ka manawa hoʻokahi i kāu papa inoa o nā mea kūʻai. ʻAʻole e like me nā lawelawe pūnaewele e koi ana i ka uku no kēlā me kēia leka uila, hoʻohana kēi a E kūʻai i ka papa helu kelepona polokalamu i kāu kelepona paʻalima a i ʻole kāu USB GSM modem e hoʻouna i nā leka. ʻO ia hoʻi, e hoʻohana ʻoe i kāu mau hoʻolālā uku leka uila, e lilo ana i mea kūʻai haʻahaʻa ma ka holo lōʻihi. He polokalamu hoʻokahi manawa āu e kūʻai ai, ʻaʻohe uku o kēlā me kēia mahina.

Nā Hiʻohiʻona Nui a Mea Waiwai

He nui nā hiʻohiʻona i loko o ka SMS Caster E-Marketer e hoʻonui ai i kona pono. ʻO kekahi o nā mea aʻu i makemake nui ai, ʻo ia ka hiki ke hoʻokomo maʻalahi i nā helu kelepona mai nā faila like ʻole (e like me Excel a i ʻole CSV). Hiki nō hoʻi iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i kāu mau papa inoa i nā pūʻulu like ʻole no ka hoʻouna ʻana i nā leka kūikawā. No ka laʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻouna i nā hōʻemi kūikawā i ka poʻe i kūʻai mua mai. Loaʻa pū kekahi hiʻohiʻona hoʻouna hoʻouna ʻana, e hiki ai iā ʻoe ke hoʻonohonoho i ka manawa e hoʻouna ʻia ai nā leka i ka wā e moe ai ʻoe. ʻO ka hope, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i nā inoa o ka poʻe ma ka leka uila e lilo ai i leka pilikino, e hoʻonui ana i ka manaʻo o ka mea kūʻai.

Pehea ʻoe e hoʻohana ai?

He maʻalahi ka hoʻomaka ʻana me ka SMS Caster E-Marketer. ʻO ka mea mua, pono ʻoe e hoʻoiho a hoʻokomo i ka polokalamu ma kāu kamepiula. A laila, hoʻohui ʻoe i kāu kelepona paʻalima a i ʻole USB GSM modem i ke kamepiula. Ma hope o ka hoʻonohonoho ʻana i ka pilina, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i kāu papa inoa o nā helu kelepona. He mea maʻalahi ke kākau i kāu leka uila a koho i ka papa inoa āu e makemake ai e hoʻouna. ʻO ke kaʻina hana holoʻokoʻa, he mea maʻalahi a ʻaʻole pono ʻoe e lilo i loea kamepiula e hoʻohana ai. Ua ʻike au he mea maikaʻi loa ia no ka hoʻouna ʻana i nā leka hoʻolaha wikiwiki a kūpono.

ʻO nā Pōmaikaʻi a me nā Paʻi i ka Hoʻohana ʻana

ʻO ka pōmaikaʻi nui loa o ka SMS Caster E-Marketer ʻo ia ka kumukūʻai haʻahaʻa. Hoʻohana ʻoe i kāu hoʻolālā uku leka uila, ʻaʻole pono ʻoe e uku i nā uku o kēlā me kēia mahina no nā lawelawe pūnaewele. Hiki iā ʻoe ke hoʻouna i nā leka uila he nui i ka manawa hoʻokahi, e mālama ana i ka manawa. Eia naʻe, aia kekahi mau paʻi i ke kumuhana. Hoʻokahi o nā mea, ʻo ia ka pono o ka mālama ʻana i ka polokalamu ma kāu kamepiula. No ka hoʻouna ʻana i nā leka uila, pono e hoʻā mau kāu kamepiula a pili ka kelepona i ia. ʻO kekahi mea, ʻo ka palena o ka helu o nā leka uila i hiki iā ʻoe ke hoʻouna i kēlā me kēia lā, i hoʻokumu ʻia e kāu kelepona a i ʻole GSM modem. Pono e noʻonoʻo ʻia kēia mau mea i ka wā e hoʻolālā ana i kāu hoʻolaha.

Image

E Kaʻana like i kāu ʻike!

Ua kaʻana like au i koʻu ʻike me ka SMS Caster E-Marketer. Ke makemake nui nei au e lohe i ko ʻoukou manaʻo. Ua hoʻohana anei ʻoukou i kēia polokalamu a i ʻole kekahi mea like? He aha kā ʻoukou mau ʻike? Ua ʻike anei ʻoukou he mea pono no ka hoʻolaha ʻana? E kaʻana like i nā hiʻohiʻona a me nā ʻōlelo aʻoaʻo i hiki ai i kākou ke aʻo pū. Manaʻo wau he mea waiwai ke kūkākūkā e kōkua ai i kākou e hoʻonui i kā mākou mau hana hoʻolaha. E mākaukau kākou e kaʻana like a aʻo pū! Mahalo nui!
Post Reply