Aloha E-Marketers, He Mea Hana Koʻikoʻi no ka Hoʻolaha ʻana

Talk big database, solutions, and innovations for businesses.
Post Reply
samiaseo222

Aloha E-Marketers, He Mea Hana Koʻikoʻi no ka Hoʻolaha ʻana

Post by samiaseo222 »

Aloha mai kākou a pau! I kēia lā, makemake au e hoʻomaka i kahi kūkākūkā e pili ana i kahi mea hana aʻu i ʻike ai he mea waiwai nui no ka hoʻolaha ʻana i kā mākou ʻoihana: ʻo SMS Caster E-Marketer. Ua hoʻohana au i kēia polokalamu no kekahi manawa i kēia manawa, a ua ʻike au i kona mana e kōkua ai i ka hoʻonui ʻana i kaʻu hiki aku i nā mea kūʻai aku ma o ka hoʻolaha ʻana ma o ka leka uila (SMS). He maʻalahi kona hoʻohana ʻana a he nui nā hiʻohiʻona e hoʻokō ai i nā pono o nā ʻoihana liʻiliʻi a nui hoʻi. Manaʻo wau he kumuhana kūpono kēia no kā mākou hui e kūkākūkā ai a kaʻana like i ko mākou ʻike.

He aha ka SMS Caster E-Marketer?

ʻO ka SMS Caster E-Marketer he polokalamu hoʻouna leka uila i hoʻolālā ʻia no ka hoʻolaha ʻana i nā huahana a me nā lawelawe. He mea hana ikaika e hiki ai iā ʻoe ke hoʻouna i nā leka uila he nui i ka manawa hoʻokahi i kāu papa inoa o nā mea kūʻai. ʻAʻole e like me nā lawelawe pūnaewele e koi ana i ka uku no kēlā me kēia leka uila, hoʻohana kēi a E kūʻai i ka papa helu kelepona polokalamu i kāu kelepona paʻalima a i ʻole kāu USB GSM modem e hoʻouna i nā leka. ʻO ia hoʻi, e hoʻohana ʻoe i kāu mau hoʻolālā uku leka uila, e lilo ana i mea kūʻai haʻahaʻa ma ka holo lōʻihi. He polokalamu hoʻokahi manawa āu e kūʻai ai, ʻaʻohe uku o kēlā me kēia mahina.

Nā Hiʻohiʻona Nui a Mea Waiwai

He nui nā hiʻohiʻona i loko o ka SMS Caster E-Marketer e hoʻonui ai i kona pono. ʻO kekahi o nā mea aʻu i makemake nui ai, ʻo ia ka hiki ke hoʻokomo maʻalahi i nā helu kelepona mai nā faila like ʻole (e like me Excel a i ʻole CSV). Hiki nō hoʻi iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i kāu mau papa inoa i nā pūʻulu like ʻole no ka hoʻouna ʻana i nā leka kūikawā. No ka laʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻouna i nā hōʻemi kūikawā i ka poʻe i kūʻai mua mai. Loaʻa pū kekahi hiʻohiʻona hoʻouna hoʻouna ʻana, e hiki ai iā ʻoe ke hoʻonohonoho i ka manawa e hoʻouna ʻia ai nā leka i ka wā e moe ai ʻoe. ʻO ka hope, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i nā inoa o ka poʻe ma ka leka uila e lilo ai i leka pilikino, e hoʻonui ana i ka manaʻo o ka mea kūʻai.

Pehea ʻoe e hoʻohana ai?

He maʻalahi ka hoʻomaka ʻana me ka SMS Caster E-Marketer. ʻO ka mea mua, pono ʻoe e hoʻoiho a hoʻokomo i ka polokalamu ma kāu kamepiula. A laila, hoʻohui ʻoe i kāu kelepona paʻalima a i ʻole USB GSM modem i ke kamepiula. Ma hope o ka hoʻonohonoho ʻana i ka pilina, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i kāu papa inoa o nā helu kelepona. He mea maʻalahi ke kākau i kāu leka uila a koho i ka papa inoa āu e makemake ai e hoʻouna. ʻO ke kaʻina hana holoʻokoʻa, he mea maʻalahi a ʻaʻole pono ʻoe e lilo i loea kamepiula e hoʻohana ai. Ua ʻike au he mea maikaʻi loa ia no ka hoʻouna ʻana i nā leka hoʻolaha wikiwiki a kūpono.

ʻO nā Pōmaikaʻi a me nā Paʻi i ka Hoʻohana ʻana

ʻO ka pōmaikaʻi nui loa o ka SMS Caster E-Marketer ʻo ia ka kumukūʻai haʻahaʻa. Hoʻohana ʻoe i kāu hoʻolālā uku leka uila, ʻaʻole pono ʻoe e uku i nā uku o kēlā me kēia mahina no nā lawelawe pūnaewele. Hiki iā ʻoe ke hoʻouna i nā leka uila he nui i ka manawa hoʻokahi, e mālama ana i ka manawa. Eia naʻe, aia kekahi mau paʻi i ke kumuhana. Hoʻokahi o nā mea, ʻo ia ka pono o ka mālama ʻana i ka polokalamu ma kāu kamepiula. No ka hoʻouna ʻana i nā leka uila, pono e hoʻā mau kāu kamepiula a pili ka kelepona i ia. ʻO kekahi mea, ʻo ka palena o ka helu o nā leka uila i hiki iā ʻoe ke hoʻouna i kēlā me kēia lā, i hoʻokumu ʻia e kāu kelepona a i ʻole GSM modem. Pono e noʻonoʻo ʻia kēia mau mea i ka wā e hoʻolālā ana i kāu hoʻolaha.

Image

E Kaʻana like i kāu ʻike!

Ua kaʻana like au i koʻu ʻike me ka SMS Caster E-Marketer. Ke makemake nui nei au e lohe i ko ʻoukou manaʻo. Ua hoʻohana anei ʻoukou i kēia polokalamu a i ʻole kekahi mea like? He aha kā ʻoukou mau ʻike? Ua ʻike anei ʻoukou he mea pono no ka hoʻolaha ʻana? E kaʻana like i nā hiʻohiʻona a me nā ʻōlelo aʻoaʻo i hiki ai i kākou ke aʻo pū. Manaʻo wau he mea waiwai ke kūkākūkā e kōkua ai i kākou e hoʻonui i kā mākou mau hana hoʻolaha. E mākaukau kākou e kaʻana like a aʻo pū! Mahalo nui!
Post Reply